Τρόποι Παραγγελίας

Στο Aromatakia.gr μπορείτε να παραγγείλετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σας βολεύει καλύτερα:

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος: Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να ψωνίσετε τα αγαπημένα σας αρώματα στο Aromatakia.gr.

Καλώντας στο τηλέφωνο 211 800 15 58: Εφόσον υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος η παραγγελία σας θα γίνει την ίδια ώρα που καλείτε. Αν δεν υπάρχει τότε, απλά αφήστε το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Στέλνοντας email στο sales@aromatakia.gr: Για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι στο email σας θα συμπεριλάβετε τα παρακάτω στοιχεία - το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας, τη διεύθυνσή σας, την πόλη, τον νομό και τον ταχυδρομικό σας κώδικα, τα αρώματα που θέλετε και σε τι συσκευασία (30ml, 50ml, 100ml). Όταν παραλάβουμε το email σας ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος του Aromatakia.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας: Για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι στη φόρμα επικοινωνίας θα συμπεριλάβετε τα παρακάτω στοιχεία - το ονοματεπώνυμό σας, το email σας, το τηλέφωνό σας, τη διεύθυνσή σας, την πόλη, τον νομό και τον ταχυδρομικό σας κώδικα, τα αρώματα που θέλετε και σε τι συσκευασία (30ml, 50ml, 100ml). Όταν παραλάβουμε το email σας ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος του Aromatakia.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.