Όταν δοκιμάσετε πάνω στο δέρμα σας τα αρώματά μας, θα σας μαγέψει η μυρωδιά τους και θα κυριεύσει τις αισθήσεις σας. Ποιοτικά και με μεγάλη διάρκεια σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν, όπως έχει γίνει ήδη με εκατοντάδες που αγόρασαν από το Aromatakia.gr.

Οι κριτικές σας

Εξαιρετικής ποιότητας είναι και τα 2 αρωματάκια που έλαβα προ ημερών (Light Blue και J’ adore)! Ειδικά το J’ adore είναι ακριβώς το ίδιο με το πρωτότυπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το γεγονός ότι διαρκούν πολύ & τα δύο αρώματα, σχεδόν το ίδιο με τα πρωτότυπα με κόστος τόσο χαμηλό που η χαρά μου είναι διπλή από τότε που ανακάλυψα το aromatakia.gr. Θα αγοράσω σίγουρα και άλλα!

Κωνσταντίνα

Εξαιρετικής Ποιότητας Αρώματα & Διαρκούν

Ήμουν πολύ διστακτική στο να πάρω η να μην πάρω ένα άρωμα από το Ίντερνετ που ούτε καν είχα ποτέ δοκιμάσει ούτε κάποιος μου το είχε προτείνει αλλά πραγματικά είναι υπέροχα. Η διάρκεια είναι αρκετά μεγάλη απ ότι βλέπω κ η μυρωδιά υπέροχη ..σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Νικολέτα

Ήμουν πολύ διστακτική…

Δεν περίμενα ποτέ πως θα αντικαταστήσω το άρωμα μου. Μετά την προτροπή φίλων αγόρασα απο το aromatakia.gr το αντίστοιχο άρωμα. Πραγματικά δεν μπορώ να εντοπίσω καμία διαφορά ούτε στην διάρκεια ούτε στο άρωμα και όλο αυτό στο 1/10 του κόστους του αρώματος μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σταύρος

Δεν περίμενα ποτέ πως θα αντικαταστήσω το άρωμα μου

Παρέλαβα χτες 2 αρώματα. Hταν και τα δυο πολύ καλά! Το ένα αντρικό, το “wood” και το άλλο γυναικείο το “narkissos rodriguez”…
Θα δοκιμάσω και άλλες μάρκες… Τιμές τέλειες!!!!!!!! Η εξυπηρέτηση άψογη! Σας ευχαριστώ πολύ.

Έφη

Η Εξυπηρέτηση Άψογη

Το άρωμα τύπου escada που δοκίμασα ήταν πολύ καλό! Σίγουρα το dolce vita και το j’adore θα είναι η επόμενη δοκιμή μου!

Χρύσα

Πολύ Καλό

Πριν λίγες μέρες για καλή μου τύχη έπεσα πάνω στο site AROMATAKIA.GR, το βρήκα εύκολα, το αγόρασα 5,97 τα 30 ml. Μυρίζει ακριβώς το ίδιο και έχει καλή διάρκεια, εχθές που το φόρεσα μύριζε για πάνω από 5 ώρες πάνω μου.

Νίνα

Μυρίζει ακριβώς το ίδιο και έχει καλή διάρκεια

Καταπληκτικά αρώματα.. ειδικά το INVICTIUS τα σπάει!!! Και το καλύτερό είναι το άρωμα σου ….όχι κάτι που μοιάζει με το άρωμα σου. Φοβερό και το Black Orchid για γυναίκες.

Νίκος

Καταπληκτικά αρώματα

Μου αρέσουν  πολύ και το Πούδρα και η Σοκολάτα. Είναι πολύ διακριτικά και φίνα.

Καίτη

Καίτη Νίκα Κριτική Aromatakia.gr
Διακριτικά και Φίνα

Δεν έχω ενθουσιαστεί πιο πολύ ποτέ μου, ανοίγοντας δέμα! Υπέροχες συσκευασίες πανέμορφα μπουκαλάκια,πολύ καλή ποιότητα αρωμάτων με διάρκεια!! Συγχαρητήρια!!!!

 

Μαρία Μαυράκη Δείτε την κριτική στο Facebook

Δεν έχω ενθουσιαστεί πιο πολύ πoτέ μου, ανοίγοντας δέμα!

Γνώρισα το Aromatakia.gr ένα περίπου χρόνο πριν. Από τότε έχω φορέσει 25 περίπου αρώματα αντρικά και κάποια ουδέτερα. Τρελάθηκα με το Tobacco Vanille, απίστευτα κοντά στο αυθεντικό, υπέροχο το Terre, super το Prada.

Έκπληξη για μένα 2 ουδέτερα, το Πούδρα μυρίζει επάνω μου…μοσχοσάπουνο και έχει γίνει σήμα κατατεθέν μου και το Νυχτολούλουδο που ρωτάνε ποιο είναι και λέω άλλο πανάκριβο κάθε φορά.

Περιμένω πολύ για το Antaeus και κάποιες από τις ουράνιες μυρωδιές του Amouage, καθώς δεν μου αρέσουν οι θαλασσινές μυρωδιές, οι ξινές μυρωδιές, τα νερά και εσπεριδοειδή. Προτιμώ μοσχοβολιές, vetiver, myrr, suede, smoke, pine κλπ.

Όλα τα παιδιά στο Aromatakia.gr άψογα, τα ξέρετε…

Θα τα λέμε συχνά.

Διονύσης

Γνώρισα το Aromatakia.gr ένα περίπου χρόνο πριν…

Tο αρωματάκι τύπου alien είναι τέλειο! Στο δέρμα μου είναι ίδιο και με το αυθεντικό! Ψάχνω για το επόμενο! Μου κρατάει όλη μέρα. Thanks Aromatakia.gr !!!!!!

Χαρούλα

Μου Κρατάει Όλη Μέρα

Η γνώμη σας μετράει! Γι’ αυτό αν έχετε αγοράσει κάποιο άρωμά μας θα θέλαμε να την μοιραστείτε μαζί μας.